我們使用 cookies 來為你提供更個人化的戶戶送體驗。請按此了解我們使用的 cookies

主頁 / 甜品 / Hong Kong

特色甜品送到家門

香港人日日做到冇停手,有時真係需要苦中一點甜——就係食甜品!唔想特登出去食都唔緊要,Deliveroo可以將中式糖水、西式甜品,甚至新派創意甜品送到你府上!

登入來使用你近期的地址

Hong Kong內評價最高的甜品餐廳

訂購你的甜品大餐!請於上方輸入你的地址,或找尋你的區域

J.Co Donuts & Coffee (Wan Chai)

 4.7 極好 (50+)
Nancy

今次好快就送到,同埋打電話比店鋪問點解落唔到單,原來得番一盒係會lock 左唔比落單的,之後分店員工即刻幫我開通番,我就立即落單,最後成功完成訂單,真的很感謝分店員工和運送員工,最後食物當然好食啦!

Ming Kee Dessert 明記甜品

 4.5 極好 (50+)
Zhirui

紅豆沙芝麻糊taste good! Less sugar would be better; 香蕉牛奶好像沒有很甜 不錯 冬天來個外賣好幸福哦

皇室甜品 Royal Dessert (Tsuen Wan)

 4.4 十分好 (50+)
Daisy

好好味,雪糕送到時完全無融,嫲嫲話好好味,食得好開心,謝謝你們的甜品令老人家心裏一點甜

甜椰椰 Sweet Coco

 4.4 十分好 (50+)
Lee

送到嚟所有糖水都仲係熱辣辣!豆腐花好滑、紫米露甜度適中、腐竹雞蛋糖水足料,腐竹煲到溶晒糖水變得比較杰身。整體來說食物質素令人驚喜👍🏻

戶戶送的運作方式

  1. 訂購你至愛的餐廳美食

  2. 實時追蹤你的訂單過程

  3. 細味非同凡響的美食!

選擇你的區域

請問想訂購什麼?

登入來使用你近期的地址