主頁 / 菜式 / 泰國菜 / Hong Kong

惹味泰菜送到家門

講起正宗泰菜,食貨一定即刻諗起九龍城。但係,如果唔使出街都食到正宗泰菜,你會唔會仲開心?方法好簡單,上Deliveroo叫外賣就得!即刻點個泰式小食拼盤,有齊香口嘅泰式炸蝦餅、春卷同咖喱角,加埋個甜酸醬,一定令你胃口大開!

登入來使用你近期的地址

Hong Kong內評價最高的泰國菜餐廳

訂購你的泰國菜大餐!請於上方輸入你的地址,或找尋你的區域

Thai Free 泰國菜

 4.0 好 (50+)
Miss

除沙嗲(肉質感覺一般)不太合口味外,其他食物都好吃,冬蔭功湯,青木瓜沙津,青咖哩牛腩飯,生菜包肉碎都正

Water Gate Chicken Rice 水門雞飯

 4.5 極好 (50+)
Joey

水門雞飯,雞肉夠入味,油飯很香。柚子沙律很開胃,香芒糯米飯也很好味,芒果份量夠多。

泰一 Thai One_SKW

 4.2 十分好 (50+)
Fanny Luk

海南雞的味道不錯,炒金邊粉不太濕,味道也適中,而且份量比其它店舖多,細食的女士們可以分兩餐吃。

Thung Tawan Thai Food 農民泰國菜

 4.3 十分好 (50+)
Monique

效率好高,lunch hour 原定45mins送到,30mins就送到。菠蘿炒飯,Pathai都好好食!

為食雞車仔麵 Yummy Kitchen

 4.4 十分好 (50+)
Mrs Choi

海南雞飯味道好!雞滑!醬汁好味!值5星!但送到時兩碗湯已嚴重翻側,倒瀉了一大半在飯盒上和膠袋內!所以扣1星!希望有辦法可以改進一下!

泰中意 Thai Like Kitchen

 4.4 十分好 (50+)
Mango

食品好食,值得花時間等待。只需調整一下預定送達時間就好。 整體十分滿意此次服務。

泰巷 Grand Avenue Thai Café (Ma On Shan)

 4.0 好 (50+)
McVey

泰巷好味又夠餸食,抵讚!只係個豬手凍哂 ;( 應該係發泡膠盒容易漏掉左啲熱氣,加上派送需要時間,不過個焗飯仲熱喎,加上其他餐廳送來的食品都可以好熱呀,我們是「戶戶送」常客 :)

曼菊泰國料理 Chrysos Thai Cuisine

 4.3 十分好 (50+)
E

海南鷄嫩滑好味 豬脾都好入味 飯的份量大夠飽。爆炸魚旦蝦片拼盤唔會炸到好乾 好味!會再幫襯😁😋👍🏻👍🏻

戶戶送的運作方式

  1. 訂購你至愛的餐廳美食

  2. 實時追蹤你的訂單過程

  3. 細味非同凡響的美食!

選擇你的區域

請問想訂購什麼?

登入來使用你近期的地址