主頁 / 菜式 / 日本菜 / Hong Kong

輕怡日本菜送到家門

香港人去日本當返「鄉下」,又會點滿足於食外賣壽司吖。香港其實都有好多好味日本菜,但食親好嘢都要排幾個鐘隊,又真係幾冇癮。有Deliveroo幫你送外賣就唔同講法!

登入來使用你近期的地址

Hong Kong內評價最高的日本菜餐廳

訂購你的日本菜大餐!請於上方輸入你的地址,或找尋你的區域

Pokehood

 4.5 極好 (50+)
小姐

食物很好吃,速度也很快,但店家弄錯餐點了。 我選了蕎麥麵,但送來的餐點是壽司飯。

R36 ASAP As Simple As Possible

 4.6 極好 (50+)
Ada

好味喎!個野菌汁好味到好似啖啖肉嘅野菌湯咁!咖哩都好味,粟米湯又好味。下次去堂食先!

Mr

味道跟在店內吃的同一水準。我和家人也常到As Simple As Possible 用膳。所以外賣亦都很適合我們

Benkeiya 弁慶家

 4.5 極好 (50+)
Wally

有驚喜,鰻魚飯足料!原條鰻魚上!另外叉燒丼亦非常特別,好少喺香港食到日本嘅叉燒丼,一定會再幫襯

Teishoku 8 定食8 - Tsuen Wan

 4.4 十分好 (50+)
Wing Chan

牛排送到後因放盒內有熱度有點過熟 建議算上送貨半個小時的時間 放到盒中時牛扒不要煮太熟 其他都很好!

Snapper 鯛魚魚湯專門店

 4.6 極好 (50+)
Amanda

魚湯海膽湯飯和魚湯魚片烏冬的味道都非常非常好,外賣足夠熱,不會影響味道,裡面還有海帶豆泡等不少配料,營養豐富,小朋友也很愛。

戶戶送的運作方式

  1. 訂購你至愛的餐廳美食

  2. 實時追蹤你的訂單過程

  3. 細味非同凡響的美食!

選擇你的區域

請問想訂購什麼?

登入來使用你近期的地址